Terluin Transport koeriersdiensten 

Koeriersdiensten / Express

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor uw zending. Een van onze ervaren chauffeurs komt de goederen bij u ophalen en brengt deze via de snelste weg naar de eindbestemming. Zijn uw goederen afgeleverd, dan ontvangt u van ons een bevestiging met het tijdstip van ontvangst en de naam van de ontvanger. Aanmelding bij spoed graag telefonisch.

Reguliere aanmelding telefonisch, per mail of via ons web ordering systeem.

Nationaal & internationaal vervoer

Bij onze reguliere transportservice kunt u uw zending inplannen via ons online web ordering systeem indien u al klant bij ons bent. Bent u nog geen klant? Meld u dan de eerste keer via de mail aan. U bepaald wanneer de goederen worden opgehaald en worden afgeleverd. Wij zijn, zoals u van ons gewend bent , 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar om uw goederen zowel nationaal als internationaal te vervoeren. Ook 's nachts, in de weekenden en op feestdagen.

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bekijk hier onze scherpe tarieven!

Bekijk Tarieven

Interne logistiek

Wij verzorgen de interne en externe post- en/of goederenstroom voor bedrijven en instellingen met meerdere locaties.

Bestaat uw bedrijf uit meerdere vestigingen en wilt u post of goederen uitwisselen tussen deze locaties? Dan kunnen wij voor u de interne bodedienst verzorgen. Met deze dienst bent u verzekerd van een continue post- of goederenstroom tussen uw vestigingen.

Distributie

Bij distributie wordt uw zending bij u opgehaald en op de volgende werkdag binnen kantoortijden afgeleverd op de plaatsen van bestemming. De distributie van goederen gebeurt door ons of door onze vaste partners waar wij reeds jaren samen mee werken. U bent altijd verzekerd van een juiste en uiterst betrouwbare levering.

Mail ons indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden met distributie.

Chauffeursdiensten

Wij zijn in het bezit van de NIWO Eurovergunning voor het internationale goederenvervoer over de weg voor rekening van derden. Dit houdt in dat wij als transportonderneming onze chauffeurs mogen verhuren aan andere bedrijven die over een Eurovergunning beschikken. Op het moment dat u liever geen vaste kracht in dienst neemt, of uw reguliere chauffeur ziek of met vakantie is kunt u deze werkzaamheden met een gerust hart aan een van onze ervaren chauffeurs overlaten.

Opslag & overslag

Er zijn voldoende mogelijkheden aanwezig voor op- en of overslag van goederen. Voor de exacte mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons bedrijf.