Koerier Breda gezocht? Welkom bij Terluin Transport!

 • Selectie uit ons wagenpark

  Selectie uit ons wagenpark

  Een gevarieerd wagenpark voor een service op maat!
  Neem contact op
 • Service

  Service

  Professioneel, persoonlijk & betrokken!
  Neem contact op
 • Koerier Breda

  Koerier Breda

  Ook voor grotere ladingen kunt u bij ons terecht! Geen dure vrachtwagen nodig, service op maat!
  Neem contact op

Koeriersbedrijf voor Breda e.o.

Wie zijn wij?

Terluin Transport is gelegen in Den Bosch, in de buurt van Breda. De tarieven die wij hanteren zijn scherp en zeer concurrerend. Dankzij de professionele dienstverlening die hier tegenover staat, zijn wij een aantrekkelijk als Koerier Breda en omgeving.

Ons koeriersbedrijf beschikt over de NIWO-Eurovergunning, waarmee wij aantonen de kennis en ook de zekerheden te bieden die u van een professioneel transportbedrijf kunt verwachten.

Wij denken graag met u mee en zijn bereid om ons aan u aan te passen. Deze flexibiliteit is nuttig voor zowel groeiende als gevestigde bedrijven.

Wat kunnen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. sneltransport en distributie van goederen. Ons bedrijf heeft reeds ruime ervaring in dit werk en ons bedrijf is hier op ingericht. Snel grote orders verzenden, of goederen distribueren binnen een bepaalt gebied, dit is geen enkel probleem voor onze professionele koeriersdienst.

Indien nodig kunnen wij ons netwerk van partners aanspreken waarmee wij vaste afspraken hebben. Hierdoor kunnen wij niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze tarieven voor u waarborgen. Geen verassingen achteraf!

Voor het aanmelden van een order, of een vrijblijvende offerte op maat, kunt u direct contact met ons opnemen!

Waar staan wij voor?

 • Vakbekwaamheid, NIWO-Eurovergunning.
 • Kwaliteit, in personeel en in onze service.
 • Snelheid, o.a. online orders plaatsen, direct delivery.
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Communicatie, wij houden u op de hoogte.
 • Bereikbaarheid, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Internationaal, geleverd binnen heel Europa!

  Meer informatie over ons als koeriersservice voor Breda e.o?
  Klik hieronder voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Meer weten?

Meer informatie!

Koeriersdienst Breda

Onze koeriersdienst Breda kan u meer bieden dan op onze koeriersdiensten pagina te lezen is. Wij denken graag met u mee en kunnen uw logistiek wellicht optimaliseren en u hiermee een hoop tijd en geld besparen. Ook kunnen wij extra services bieden, eventueel door middel van scholing van ons personeel. Dit zodat deze op locatie uw klanten bij kan staan of uw product kan monteren.Vaak worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Onze koerier Den Bosch is over het algemeen binnen 15 minuten naar u onderweg. Wij doen altijd ons uiterste best om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te zijn. Ons bedrijf beschikt over meerdere voertuigen en personeelsleden om uw opdrachten op te vangen. Wij bieden graag net dat beetje extra. Hier zijn wij sterk in.

Distributie Breda

Wij voeren reeds regelmatig distributieroutes uit voor onze opdrachtgevers. Hierin hebben wij inmiddels jaren ervaring opgebouwd. Voor distributie Breda zijn wij dan ook bij uitstek geschikt.
Wij werken efficiënt, hetgeen extra belangrijk is bij distributie vanwege de vele stopmomenten. Een goede mentaliteit en ervaring van de chauffeur is daarom een must! Ons personeel is hierop geselecteerd en getraind. Onze koeriersservice kan daarnaast een eventuele distributieroute aanvullen door middel van snelle schakeling voor bijvoorbeeld retourzendingen, defecten e.d.

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw goederen te verspreiden binnen de regio Breda, of binnen een van onze andere regio's? Wacht niet langer, en neem vrijblijvend contact op!

Koeriersservice Breda

Voor al uw koeriersdiensten in Breda e.o.

Een impressie van ons bedrijf met een selectie uit ons gevarieerde wagenpark. Koeriersservice, spoedzendingen, regulier transport en distributie!