Koerier Dongen gezocht? Terluin Transport, dé koeriersdienst voor Dongen e.o!

 • Service

  Service

  Professioneel, persoonlijk & betrokken!
  Neem contact op
 • Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een gevarieerd wagenpark voor een service op maat!
  Neem contact op
 • Koerier Dongen

  Koerier Dongen

  Ook voor grotere ladingen kunt u bij ons terecht! Geen dure vrachtwagen nodig, service op maat!
  Neem contact op

Koerier Dongen

Wie zijn wij?

Terluin Transport is Den Bosch gevestigd, dit is niet ver van Dongen. Wij zijn een efficiënte en betrouwbare koersdienst met een professionele instelling. Wij hanteren bovendien zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven.   Dit maakt ons interessant als koerier Dongen en omgeving.

Naast de gebruikelijke transport- en aansprakelijkheidsverzekering, beschikken wij ook over de NIWO-Eurovergunning! Lang niet alle transportbedrijven beschikken over deze vergunning, hoewel deze wettelijk verplicht is bij ladingen boven de 500kg! Daarnaast tonen wij hiermee aan de benodigde kennis in huis te hebben om uw goederen op zorgvuldige wijze te vervoeren.

Ons koeriersbedrijf is flexibel ingesteld en wij hebben allerlei mogelijkheden om op uw wensen in te spelen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat kunnen wij?

Wij kunnen efficient en zorgvuldig goederen in alle maten verzenden voor een scherp en concurrerend tarief.
Hierbij maken wij ook soms gebruik van andere koeriersdiensten binnen de omgeving van Dongen. Onze partners voldoen aan de strenge eisen die wij hanteren voor samenwerking en door onze prijsafspraken kunnen wij altijd ons eigen tarief hanteren. Hierdoor is er geen onduidelijkheid over de kosten.

Wij zijn met name gespecialiseerd in spoed- en distributievervoer. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onze koeriersdiensten pagina.

Als u een opdracht aan wilt melden bij ons, of gewoon graag een vrijblijvende offerte ontvangt, neem dan contact met ons op!

Waar staan wij voor?

 • Vakbekwaamheid, NIWO-Eurovergunning.
 • Kwaliteit, in personeel en in onze dienst.
 • Snelheid, o.a. online orders plaatsen.
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Communicatie, wij houden u op de hoogte.
 • Bereikbaarheid, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Internationaal, geleverd binnen heel Europa!

  Wilt u meer weten over ons als koerier Dongen?
  Klikt u op onderstaande knop voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Meer weten?

Meer informatie!

 

Koeriersdienst Dongen

Wij bieden u als koeriersdienst Dongen een breed scala aan mogelijkheden en opties voor onze diensten. Deze gaan namelijk verder dan op onze koeriersdiensten pagina te vinden is! Als koeriersdienst Dongen kunnen wij met u mee denken om uw logistiek zo efficient mogelijk te regelen. U kunt aangeven wat uw wensen zijn zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Is het voor u belangrijk dat uw vracht dagelijks voor een bepaalde tijd wordt opgehaald en/of geleverd? Wij kunnen hier allemaal op inspelen.
Wij houden altijd rekening met de kosten en hanteren alleen maar de scherpste prijzen. Vaak bieden wij service zonder prijskaartje, omdat wij graag tevreden klanten hebben en houden. Dit is ons doel, en dat bereiken wij door goede tarieven te hanteren voor de beste service. Wij bieden nét dat beetje extra dat onze concurrent niet bied, hier zijn wij sterk in.

Koeriersservice in Dongen

Wij zijn reeds jaren actief als koeriersservice in Dongen en omgeving. Zoals u ook kunt zien op de kaart zijn wij niet ver van Dongen gevestigd. Dit houdt in dat onze chauffeurs als koeriersservice Dongen altijd snel ter plaatse zijn bij spoedritten.  Onze koerier Den Bosch is over het algemeen binnen 15 minuten onderweg en wij doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn voor u. Onze koeriersservice is flexibel en kan snel op uw wensen inspelen in tegenstelling tot de grotere transportbedrijven. Wij zijn echter groot genoeg om een gevarieerd wagenpark aan te bieden en voldoende personeel achter de hand te hebben voor uw spoedritten. U krijgt zo de flexibiliteit van een klein bedrijf, maar de service van een groot bedrijf, voor de scherpste prijs!

Uw koerier voor Dongen (e.o.)

Een impressie van ons bedrijf en onze diensten!