Koerier Oosterhout gezocht? Terluin Transport, uw koeriersdienst voor Oosterhout e.o!

 • Service

  Service

  Professioneel, persoonlijk & betrokken!
  Neem contact op
 • Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een gevarieerd wagenpark voor een service op maat!
  Neem contact op
 • Koerier Oosterhout

  Koerier Oosterhout

  Ook voor grotere ladingen kunt u bij ons terecht! Geen dure vrachtwagen nodig, service op maat!
  Neem contact op

Koeriersbedrijf Oosterhout

Wie zijn wij?

Terluin Transport rijd vanuit Den Bosch, gelegen in de omgeving van Oosterhout. Ons koeriersbedrijf onderscheid zich al enige jaren van andere koeriersdiensten door de professionaliteit die wij uitdragen. Wij blijven ons altijd verder ontwikkelen om onze klanten beter ten dienste te kunnen zijn.
Voor onze scherp concurrerende tarieven krijgt u een efficiënte en betrouwbare koerier die voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Dit maakt ons aantrekkelijk als koerier Oosterhout e.o.

Buiten een transport- en aansprakelijkheidsverzekering, hebben wij ook de NIWO-Eurovergunning! Niet alle transportbedrijven hebben deze vergunning, hoewel deze wettelijk verplicht is! Daarnaast is dit een garantie voor u als klant dat wij over de benodigde kennis en middelen beschikken om uw goederen op zorgvuldige wijze te vervoeren.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat kunnen wij?

Efficiënt en zorgvuldig uw goederen vervoeren voor een concurrerend tarief. Voor alle maten en gewichten kunnen wij een passende oplossing bieden. Soms maken wij hierbij gebruik van andere koeriersdiensten in de omgeving van Oosterhout. Deze partners voldoen aan de strenge eisen die wij hanteren voor samenwerking en door onze prijsafspraken kunnen wij altijd ons eigen scherpe tarief hanteren. Hierdoor is er geen onduidelijkheid over de kosten.

Wij zijn met name gespecialiseerd in spoed- en distributievervoer. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onze koeriersdiensten pagina
Onze koeriersservice is flexibel en goed in staat om op uw wensen in te spelen.

Indien u graag een opdracht aan wilt melden, of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op!

Waar staan wij voor?

 • Vakbekwaamheid, NIWO-Eurovergunning.
 • Kwaliteit, in personeel en in onze dienst.
 • Snelheid, o.a. online orders plaatsen.
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Communicatie, wij houden u op de hoogte.
 • Bereikbaarheid, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Internationaal, geleverd binnen heel Europa!

  Wilt u meer weten over ons als koerier Oosterhout?
  Klikt u op onderstaande knop voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Meer weten?

Meer informatie!

 

Koeriersdienst Oosterhout

Als koeriersdienst Oosterhout kunnen wij u veel mogelijkheden en diensten bieden. Wij gaan namelijk verder dan op onze koeriersdiensten pagina vermeld staat! Als koeriersdienst Oosterhout zijn wij door onze ervaring in staat om oplossingen op maat aan te dragen. Wanneer u uw wensen aangeeft, zullen wij hier rekening mee houden. Een levering op een bepaalde tijd, extra service op locatie? Wij kunnen hier allemaal op inspelen.
Wat u ons niet hoeft te vragen is de laagste prijs, deze bieden wij namelijk standaard. Onze extra services hebben vaak geen prijskaartje, omdat wij onze klanten graag tevreden houden. Ons doel bereiken wij door concurrerende tarieven te hanteren voor de beste service. Nét dat beetje extra bieden dat onze concurrent niet bied, hier zijn wij sterk in.

Koeriersservice Oosterhout

Onze koeriersservice is al jaren actief in Oosterhout en omgeving. Op de kaart kunt u zien dat ons bedrijf niet ver van Oosterhout is gevestigd. Hierdoor zijn onze chauffeurs als koeriersservice Oosterhout altijd snel ter plaatse zijn bij spoedritten.  Wij doen altijd onze uiterste best om zo snel mogenlijk ter plaatse te zijn, onze chauffeurs vertrekken over het algemeen binnen 15 minuten. Onze koeriersservice is flexibel ingesteld en wij kunnen hierdoor eenvoudig op uw wensen inspelen. Dit in tegenstelling grotere transportbedrijven die vaak vast zitten in een vast patroon. Wij bieden echter toch een gevarieerd wagenpark  en hebben voldoende personeel achter de hand voor uw spoedritten. Zo krijgt u de flexibele van een klein bedrijf en de brede mogelijkheden van een groot bedrijf voor de scherpste prijs!

Uw koerier voor Oosterhout (e.o.)

Een impressie van ons bedrijf en onze diensten! Koeriersservice, distributie, spoedritten en distributie!