Koerier Waspik of Sprang-capelle gezocht? Terluin Transport, dé koeriersdienst voor Waspik, Sprang-capelle e.o!

 • Service

  Service

  Professioneel, persoonlijk & betrokken!
  Neem contact op
 • Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een selectie uit ons gevarieerde wagenpark

  Een gevarieerd wagenpark voor een service op maat!
  Neem contact op
 • Koerier Dongen

  Koerier Dongen

  Ook voor grotere ladingen kunt u bij ons terecht! Geen dure vrachtwagen nodig, service op maat!
  Neem contact op

Koerier Waspik & Sprang-capelle

Wie zijn wij?

Als u een efficiënte en betrouwbare koersdienst met een professionele instelling zoekt, bent u bij TerluinTransport aan het goede adres! Bovendien hanteren wij zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven.  Dit maakt ons interessant als koerier Waspik & Sprang-capelle en omgeving. Terluin Transport is in Den Bosch langs de A59 gevestigd. Dit betekend dat wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn in Waspik of in Sprang-capelle. 

Terluin Transport beschikt over de NIWO-Eurovergunning.  Deze vergunning is lang niet vanzelfsprekend, al zou dit wel zo moeten zijn. Lang niet alle transportbedrijven (zeker de koeriersbedrijven niet) beschikken over deze vergunning. Dit hoewel deze wettelijk verplicht is bij ladingen boven de 500kg! Daarnaast tonen wij hiermee aan de benodigde kennis in huis te hebben om uw goederen op zorgvuldige wijze te vervoeren.

Ons koeriersbedrijf is flexibel ingesteld en wij hebben allerlei mogelijkheden om op uw wensen in te spelen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat kunnen wij?

Wij kunnen efficient en zorgvuldig goederen in alle maten verzenden voor een scherp en concurrerend tarief.
Hierbij maken wij ook soms gebruik van andere koeriersdiensten binnen de omgeving van Waspik & Sprang-capelle. Onze partners voldoen aan de strenge eisen die wij hanteren voor samenwerking en door onze prijsafspraken kunnen wij altijd ons eigen tarief hanteren. Hierdoor is er geen onduidelijkheid over de kosten.

Wij zijn met name gespecialiseerd in spoed- en distributievervoer. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onze koeriersdiensten pagina.

Als u een opdracht aan wilt melden bij ons, of gewoon graag een vrijblijvende offerte ontvangt, neem dan contact met ons op!

Waar staan wij voor?

 • Vakbekwaamheid, NIWO-Eurovergunning.
 • Kwaliteit, in personeel en in onze dienst.
 • Snelheid, o.a. online orders plaatsen.
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Communicatie, wij houden u op de hoogte.
 • Bereikbaarheid, 24 uur per dag bereikbaar.
 • Internationaal, geleverd binnen heel Europa!

  Wilt u meer weten over ons als koerier Waspik of Sprang-capelle?
  Klikt u op onderstaande knop voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte?

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Meer weten?

Meer informatie!

 

Koeriersdienst Waspik & Sprang-capelle

Onze koeriers- en transportdienst gaat verder dan op onze koeriersdiensten pagina te lezen is. Als koeriersdienst Waspik & Sprang-capelle kunnen wij, mede dankzij onze ruime ervaring, met u mee denken om uw logistiek zo efficiënt mogelijk te organiseren. Als u aangeeft wat uw wensen zijn zullen wij hier rekening mee houden. Is het voor u bijvoorbeeld erg belangrijk dat uw vracht op een bepaalde manier geleverd wordt? Wij kunnen onze chauffeurs instrueren zoals u dat wil. Flexibel en professioneel!

Zoals u zelf kunt zien hanteren wij scherpe tarieven. Bij veel bedrijven lever je in dat geval in op de service, maar niet bij Terluin Transport! Wij zijn altijd bezig met onze dienstverlening en onze grootste prioriteit is dan ook de klanttevredenheid. Onze kracht is dan ook de combinatie van scherpe tarieven én de beste service. Net dat beetje extra bieden dan de concurrent, daar zit onze kracht.

Koeriersservice in Waspik & Sprang-Capelle

Al jaren rijdt Terluin Transport als koeriersservice in Waspik & Sprang-capelle. U kunt op de kaart zien dat wij nabij Waspik & Sprang-capelle gevestigd zijn. Dit betekent dat onze chauffeurs als koeriersservice Waspik & Sprang-capelle altijd snel ter plaatse zijn bij spoedritten. Onze koerier Den Bosch is over het algemeen binnen 15 minuten onderweg en wij doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn voor u. Onze koeriersservice is flexibel en kan snel op uw wensen inspelen in tegenstelling tot de grotere transportbedrijven. Wij zijn echter groot genoeg om een gevarieerd wagenpark aan te bieden en voldoende personeel achter de hand te hebben voor uw spoedritten. U krijgt zo de flexibiliteit van een klein bedrijf, maar de service van een groot bedrijf, voor de scherpste prijs!