Over ons

10726591_871123342898410_1589200726_nTerluin Transport is in 2010 gestart en vervolgens snel uitgegroeid tot een goed lopende onderneming met meerdere voertuigen en personeelsleden. Wij beschikken over een ruim pand met de mogelijkheid om beveiligde opslag te bieden. Wij beschikken over zowel camera-beveiliging als een modern alarmsysteem met alarmopvolging. Verder werken wij 24/7, wat nog wel de beste beveiliging is voor ons pand. 

Ons wagenpark bestaat momenteel uit een aantal verschillende type voertuigen. Van combo tot vrachtwagen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om offertes op maat aan te bieden, met voertuigen die aan uw vraag voldoen. Er is voldoende ruimte voor uitbreiding, ook voor C en CE combinaties. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk waardoor wij ook grotere opdrachten tegen onze eigen scherpe tarieven kunnen uitvoeren. Uiteraard allemaal in overleg en overeenstemming met u.

Vanzelfsprekend hebben wij alle benodigde papieren en verzekeringen netjes op orde en controleren wij deze regelmatig. Wij beschikken over het getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg en over de (wettelijk verplichte!) NIWO Eurovergunning voor het internationale goederenvervoer over de weg voor rekening van derden. Ook blijven wij ons verder ontwikkelen en investeren wij in ons bedrijf om hiermee nog beter op de wensen van onze klanten in te spelen.

Terluin Transport doet altijd zijn best om u een zo scherp mogelijk tarief te bieden. Dit doen wij door  eventuele toeslagen daadwerkelijk af te stemmen op de voor ons geldende CAO. Ook houden wij rekening met de aard en de afstand van de ritten, maatwerk dus. Wij hopen dat u ons dankzij onze scherpe tarieven een kans wilt geven om u ook van onze kwaliteit te overtuigen. Wij kunnen in overleg bijvoorbeeld een klein deel van uw transportdienst verzorgen zodat u eerst kennis kunt maken met ons bedrijf. Bij ons staat een persoonlijke en professionele aanpak hoog in het vaandel.

Indien u, net zoals ons, graag persoonlijk de mogelijkheden tot samenwerking bespreekt, kunt u ons altijd bellen voor een afspraak (of als u snel een koerier nodig hebt!). In dat geval komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

U kunt onze tarieven op deze website vinden, alsmede informatie over ons wagenpark, contactgegevens en onze diensten. Voor verdere informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij hopen binnenkort van u te horen en u wellicht als klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Michael Terluin